Search
Close this search box.

مراحل زیرسازی سقف کاذب کناف

چکیده این صفحه

با ما در ارتباط باشید کارشناسان ما در سریع ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان هستند

مراحل زیرسازی سقف کاذب کناف باید به درستی و به صورت اصولی اجرا شود تا سقف کاذب از زیبایی و مقاومت لازم برخوردار باشد.

سقف کاذب، پوشش غیرباربری می باشد که پس از سقف سازه ای اجرا می شود. این سقف، یک المان معماری است که برای پوشش تأسیسات زیر سقف اصلی سازه، آکوستیک کردن فضا، بوجود آوردن حجم دکوراتیو، پیشگیری از رطوبت و هدررفت دما، شکل گیری بستر ایده آل برای نورپردازی و سایر اهداف اجرا می شود.

سقف کاذب در چندین نوع وجود دارند که یکی از آنها، سقف کاذب کناف می باشد. برای اجرای سقف کاذب کناف، حتماً به زیرسازی نیاز می باشد. اگر زیرسازی به درستی و بر اساس استانداردهای لازم صورت نگیرد، مشکلات زیادی بوجود می آید و هزینه اضافی به کارفرما تحمیل می شود.

سقف کاذب بر روی انواع سقف های اصلی سازه شامل سقف بتن پیش تنیده، سقف تیرچه بلوک، سقف وافل، سقف طاق ضربی و … قابل اجرا می باشد. بنابراین هیچ محدودیتی برای اجرای سقف کاذب برای انواع سقف اصلی ساختمان وجود ندارد.

سقف کاذب کناف چیست؟

قبل از بررسی مراحل زیرسازی سقف کاذب کناف ، توضیحات کوتاهی درباره سقف کاذب کناف ارائه می دهیم. سقف کاذب کناف از پنل های پیش ساخته گچی و غیر گچی تشکیل شده است که توسط پروفیل های سرد نورد شده خاصی به سقف سازه ای وصل می شود.

این سقف با هزینه بسیار پایین اجرا می شود سهولت نصب سقف موجب می شود که اجرای سقف کاذب کناف به دیگر روش های نصب سقف کاذب ترجیح داده شود. سقف کاذب کناف با وجود مزایای بسیار زیادی که دارد، معایبی مانند عدم مقاومت در مقابل آتش و عدم ضربه پذیری دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

بررسی مراحل زیرسازی سقف کاذب کناف

سقف کاذب کناف بر اساس مراحل زیر اجرا و پیاده سازی می شود:

مشاوره برای طراحی

نخستین مرحله از اجرای سقف، طراحی و دریافت مشاوره برای تعیین طرح می باشد. بدین منظور می توان از نرم افزارهای طراحی که یک نمونه از آنها اتوکد می باشد، استفاده نمود. طرح موردنظر را ارائه داده و درباره چگونگی اجرای آن، داده های موردنیاز در اختیار مشتری و نصابان حرفه ای گذاشته می شود. وقتی این مرحله به درستی اجرا شد، باید زیرسازی سقف کناف شروع شود.

شاسی کشی

در ادامه مراحل زیرسازی سقف کاذب کناف و پس از مشاوره، باید زیرسازی کناف آغاز شود. نصابان کناف، در شاسی کشی، سازه ای را تعبیه می کنند که از بخش بالا به سقف وصل می شود و گچ و برگ ها و کناف ها به بخش پایینی آن وصل می شود. در شاسی کشی، پروفیل های گالوانیزه به کار می روند و اجزایی مثل پروفیل های باربر، نبشی، آویزها و دیگر اتصالات با پیچ و مهره به همدیگر وصل می شوند.

مراحل زیرسازی سقف کاذب کناف

ترازبندی سقف

در ادامه کار باید ترازبندی کار انجام شود. نصاب بایستی محل نصب سازه را از لحاظ ارتفاع سقف و محل اتصال به دیوارها تعیین کند. بدین منظور از نخ های رنگی یا نور لیزر استفاده شده تا ترازبندی سازه برای تعبیه کناف ها به صورت دقیق صورت بگیرد. ترازبندی موجب می شوند که کار اصلی بدون نقص باشد و با طراحی اولیه کار کاملاً مطابقت داشته باشد.

نصب نبشی و اتصالات و پروفیل ها

آیتم بعدی مراحل زیرسازی سقف کاذب کناف ، نصب نبشی می باشد. برای اجرای سقف کناف نیاز است که نصب نبشی ها انجام شود. نبشی هایی که به کار می روند، باید از جنس پروفیل گالوانیزه باشد. کار اصلی این نبشی ها، چگونگی تعیین محدوده خارجی سقف کناف می باشد. به منظور انجام قالب بندی سقف کاذب، نیاز به نبشی ها و دیگر اجزای فلزی می باشد.

پس از نصب نبشی ها، باید پروفیل های دیگر و اجزای دیگر تعبیه شوند. با توجه به نوع سقف کناف، نصب نبشی ها و اتصالات و پروفیل ها باید با جزئیات مختلفی انجام شود. هدف از این کار، آماده سازی برای نگه داشتن گچ و برگ و تایل ها می باشد.

جهت ارتباط با کارشناسان ما از طریق شماره زیر تماس حاصل فرمایید

بررسی تعیین محل آویزها در مراحل زیرسازی سقف کاذب کناف

محل آویزها باید به درستی مشخص شود. بدین منظور باید آویزها در فواصل معین و به تعداد مشخص تعبیه شوند. چنانچه آویزها به تعداد لازم نباشند و فاصله آنها از یکدیگر نرمال نباشد، به تدریج کناف با مشکل ترک خوردگی مواجه می شود. همچنین ممکن است سقف به شکل موجی شود. بنابراین محل آویزها از قبل به دقت تعیین شود.

نصب کناف و پانل های گچی

در ادامه باید گچ برگ ها یا پانل های گچی که در اندازه 60 در 60 می باشند، تعبیه شوند. این پروسه، تکمیل کننده کار است. چنانچه در این مرحله سقف ها یکپارچه یا فیکس باشند، گچ برگ ها بر اساس طرح قبلی برش می خورند و روی سازه فیکس می شوند. چنانچه سقف کناف موردنظر به صورت مشبک باشد، تایل های گچی نیاز است. وزن زیرسازی در این مرحله، اهمیت زیادی دارد. وزن یک متر مربع سقف کاذب برای سقف های یکپارچه از سقف های مشبک معمولاً بیشتر لحاظ می شود.

بتونه کاری و نقاشی، آخرین آیتم از مراحل زیرسازی سقف کاذب کناف

آخرین مرحله، بتونه کاری و نقاشی می باشد. بتونه کاری برای پر کردن فاصله های میان قطعات گچ برگ و تایل های گچی انجام می شود. علاوه بر بتونه کاری باید از تورهای تیپ ماستیک و رنگ های پوشاننده استفاده می شود. پس از انجام این کار، باید رنگ آمیزی شود تا طرح نهایی نمایان شود.

کناف ها نباید رنگ آمیزی شوند. چرا که برخی از آنها از روکش های آلومینیوم یا پی وی سی برخوردار می باشد. ولی اغلب افراد اصرار دارند که از رنگ های مخصوص کناف برای نماسازی نهایی استفاده کنند. چنانچه نصاب حرفه ای، این کار را انجام دهد حتماً نمای کار زیباتر می شود.

مراحل زیرسازی سقف کاذب کناف

مزایای سقف کناف

پس از مرور مراحل زیرسازی سقف کاذب کناف با مزایای سقف کناف، آشنا می شویم:

  • این سقف ها سبک تر از دیوارهای گچی می باشند.
  • این سقف بسیار سریع و آسان اجرا می شوند.
  • انعطاف پذیری این سقف بسیار بالا می باشد.
  • این سقف دارای انعطاف پذیری زیادی است.
  • سقف کناف در مقابل رطوبت دارای مقاومت بسیار خوبی است.
  • ضخامت سقف کنفی از سقف سنتی، پایین تر می باشد.
  • این سقف برای پوشش تأسیسات ساختمان بسیار ایده آل است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *