Search
Close this search box.

روش اجرای واش بتن

چکیده این صفحه

با ما در ارتباط باشید کارشناسان ما در سریع ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان هستند

روش اجرای واش بتن برای انواع واش بتن ها به یک صورت است. با ماهیت واش بتن، ویژگی ها و کاربرد و روش اجرای آن آشنا می شویم.

واش بتن، نوعی بتن می باشد که همانند بتن شسته است و از آن برای کف سازی فضاهای گوناگون استفاده می کنند. این محصولات با استفاده از سیمان، چسب بتن، سنگدانه های معدنی و … درست می شود. رنگ های طبیعی و سایر افزودنی ها با توجه به شرایط موجود به کار گرفته می شوند. رنگ های طبیعی و افزودنی ها سبب ایجاد ظاهر بسیار شیکی برای واش بتن شده اند و این مسئله سبب شده است که امروزه از استفاده از این محصولات برای کفسازی استقبال زیادی کنند.

ویژگی های بتن واش چیست؟

در صورت توجه به روش اجرای واش بتن و پیاده سازی درست آن، این کفپوش ها از مقاومت زیادی برخوردار خواهند بود. در نتیجه می توان از این کفپوش ها برای مسیرهای تردد مختلف استفاده نمود. یک واش بتن خوب بایستی از کیفیت لازم برخوردار باشد و در همه بخش های خود دارای سنگ های معدنی و سنگدانه باشد. سنگدانه ها باید به صورت یکدست و مرتب در همه بخش ها به کار برده شوند.

کفپوش از مواد و ترکیبات گوناگونی درست می شود و در صورتیکه مواد به انضمام چسب بتن به کار روند، در زمان شکستن پودر نخواهند شد. در صورتیکه این کفپوش ها را بشکنید از وسط دچار شکستگی نخواهند شود و ریزه ریزه نخواهند شد. چنین کفپوشی حتماً دوره کیورینگ را به خوبی پشت سر گذاشته است. هیچگونه حباب هوایی در یک بتن واش باکیفیت وجود ندارد. بتن واشی که این معیارها را نداشته باشد، بی کیفیت است و دوام آنچنانی ندارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

انواع واش بتن

واش بتن معمولی: این واش بتن به صورت معمولی و سنگ درشت است. از سنگ های بزرگ در ساخت این واش بتن استفاده شده است. سطح آن با دستگاه های خاص، صاف و صیقلی می شود. در نتیجه به این واش بتن، واش بتن ساب خورده می گویند.

واش بتن آنتیک: این واش بتن با سنگ های معدنی درست می شود. در نتیجه از بافت مستحکمی نسبت به دیگر واش بتن ها برخوردار می باشد. سنگ ریزه ها در این واش بتن، سبب زیبایی آن شده است.

کاربردهای واش بتن

برای بسیاری از افراد جای سؤال است که این واش بتن ها در کجا مورد استفاده قرار می گیرند. بتن واش ها برای مکان های مختلفی به کار می روند که در تمامی آنها باید به اصول روش اجرای واش بتن توجه نمود. با توجه به ابعاد این کفپوش ها باید از واش بتن های مناسب هر کاربرد استفاده نمود.

واش بتن ها برای زیباسازی و پوشاندن کف در نواحی مانند حیاط، رمپ، کناره های استخر، پیاده روها، پارک ها، فضای سبز و … به کار می روند. این قطعات برای راهروهای سرپوشیده مورداستفاده قرار می گیرند. در زمان انتخاب کفپوش های واش بتن برای موارد مختلف باید به ابعاد و طرح و رنگ آنها توجه نمود.

چگونگی پیاده سازی روش اجرای واش بتن

اجرا بدین شکل است که نخست سطح مورد نظر بایستی متراکم شود تا هیچ خلل و فرجی نباشد. این مسئله سبب افزایش دوام واش بتن می شود. برای پیاده سازی واش بتن باید از ملات خیس استفاده نمود و یا اینکه کار به صورت خشکه چینی صورت بگیرد. در زمان اجرای واش بتن درجا، بایستی فاصله ای به میزان 1 الی 4 سانتی متر باز باشد تا بندکشی در اینجا انجام شود.

این فاصله با توجه به نظر افراد متفاوت است و ممکن است کم یا زیاد باشد. در میان بندهای ایجاد شده می توان از سیمان سفید یا خاکستری یا چمن استفاده نمود. در انتهای کار برای تمیز کردن واش بتن هرگز نباید از شوینده های قوی استفاده نمود. چرا که سبب کاهش کیفیت می شود. ترکیب نمک با اسید نیز سبب خرابی نمای بتن واش می گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

بررسی مزایا و معایب واش بتن

پس از بررسی روش اجرای واش بتن با نقاط قوت و نقاط ضعف این محصولات آشنا می شویم. مزایای استفاده از این محصولات شامل موارد زیر است:

  • واش بتن در مقابل سرما و نفوذ آب و یخ زدگی از مقاومت خوبی برخوردار است و در دمای بسیار پایین اصلاً با مشکل ترک خوردگی مواجه نمی شوند.
  • مقاومت فشاری این واش بتن ها بسیار زیاد است.
  • چسبندگی بالای سنگدانه ها و جدا نشدن سریع آنها موجب می شود که عمر زیادی کنند و به تعمیر نیاز پیدا نکنند.
  • لغزندگی پایین سطح واش بتن ها در مقایسه با دیگر موزاییک ها، آنها را محبوب تر کرده است.
  • اجرای ساده و آسان این واش بتن ها، از خصوصیات اصلی آنها آسان می باشد.
  • واش بتن ها مقاوم هستند.
  • طیف رنگی واش بتن ها بسیار زیاد است.

با وجود پیاده سازی درست روش اجرای واش بتن، این واش بتن ها با معایبی همراه هستند که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • واش بتن ها به مهارت خاصی برای نصب نیاز دارند.
  • احتمال رویش گیاهان از میان درزهای آنها وجود دارد.
  • بخش های تزئینی واش بتن ها به شدت حساس هستند.
  • تعمیرات واش بتن ها به سبب ضرورت نیاز به مطابقت دادن سنگ ها با سنگ های اولیه، دشوار است.
  • در صورت نیاز به شستشو و نظافت، تمیز کردن بتن واش ها به آب زیاد نیاز دارد.

روش اجرای واش بتن

روش تشخیص کیفیت ( بررسی روش اجرای واش بتن )

تولید واش بتن به توجه به نکاتی نیاز دارد. اگر به این نکات توجه نشود، بتن واشی که تولید می شود، اصلاً کیفیت لازم را نخواهد داشت و بعد از مدتی با مشکل ترک خوردگی مواجه می شود. با ضربه زدن توسط یک چکش فلزی می توان کیفیت این محصولات را سنجید.

در صورتیکه موزاییک ها با یک ضربه کوچک بشکنند و سنگ های داخلی آن از یکدیگر جدا شوند، کیفیت آنها بسیار پایین می باشد. ولی در صورتیکه موزاییک ها پس از وارد کردن ضربات زیاد و شدید بشکنند، یعنی باکیفیت هستند. این مسئله به شما کمک می کند که به خوبی بتوانید کیفیت واش بتن را تشخیص دهید و به خرید واش بتن باکیفیت اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین بتن برای فونداسیون
استان های شرقی

بهترین بتن برای فونداسیون

بهترین بتن برای فونداسیون باید با توجه به فاکتورهای گوناگون تعیین شود تا استحکام و مقاومت سازه افزایش پیدا کند. فونداسیون یا

ادامه مطلب »
معرفی تیرپل بتنی پیش ساخته
استان های شرقی

تیرپل بتنی پیش ساخته

تیرپل بتنی پیش ساخته بر اساس سیستم پس کشیدگی ساخته می شود و استفاده از آن دارای مزایای بسیار زیادی می باشد.

ادامه مطلب »